Generell info

Nå som jeg har fått med meg litt mer av opplegget her er det vel greit å forklare kort hva som skjer, få svart på spørsmål og oppklart en del ting.
Først og fremst vil jeg svare på det mest stilte spørsmålet: Jeg stortrives, har det fantastisk og har ingen problemer.

Det er 17 nordmenn og 20 finske som blir fordelt på tre minibusser. Bussen jeg er i har to ledere, Megan fra New York og Val fra Finnland. Begge lederene mine er veldig morsomme. Megan er gal, veldig typisk New York. Hun synes alt er "amazing" og høres ut som Kourtney Kardashian når hun snakker. Hun sier "Likeee, oh my god, like I love that. Its ååsam" osv. Hun er den mest positive, gledessprederen jeg har møtt.
Val heter egentlig Valtteri. Han er litt mere "down to earth", men veldig morsom og rett ut herlig. Han har noen regler som blandt annet at man må ta en push-up for hver minutt man er sen til oppmøte. Eller om man snakker noe annet enn engelsk må man synge nasjonalsangen sin.
Jeg har ikke fått noe styrketrening, men etter 20 "ja vi elsker" har jeg blitt litt bedre på å droppe norsken.

Alle de herlige lederene!

Vi snakker norsk når vi bare er nordmenn sammen, men så lenge en amerikaner eller finnske er til stede snakker man engelsk.
Ellers er alle i bussen min veldig hyggelige. Finskene er vennlige, og ikke minst utadvente og pratsomme, noe som gjør det veldig mye lettere å bli kjent med dem.
Det er alltid god stemning i bilen, nesten som å være på håndballhelg. Allsang og prating så å si hele veien!

Den turkise jumpsuiten er fra Charlotte Russe.

Dette er vanen, den kalles "turtles" av de andre bussene fordi vi får sove lengere enn dem, og kommer derfor senere.
Vi har også tilhenger med bagasje osv. som har fått navnet Traylor Swift.
Med tanke på mye kjøring, er det virkelig ikke et problem. Om man ikke sover eller følger med på alt det er å se utenfor bilen er det enten noe spill som forgår, eller noen å prate med! Det er også Wi-Fi i bussen, så det er virkelig ikke noe problem at vi tilbringer så mange timer her.

Vi sover mest på camping, men også på hotell enkelte netter. Jeg var ikke klar over at vi skulle campe så mange av nettene som vi gjør, og ble skeptisk når jeg fant det ut, men camping er mye bedre enn jeg forventet. Vi har Wi-Fi, basseng og fine sanitæranlegg. Det er også veldig koslig å bo på camping, og vi blir mye mere sammlet. Jeg og de anndre sover som oftest ute. Veldig fint å sovne til stjernene og våkne opp til soloppgang. Jeg gleder meg likevell veldig til å sove på hotell i natt..

Om det er noe mere dere lurer på er det bare å spørre. Jeg skal svare på alle spørsmål så godt jeg får til!

Én kommentar

07.07.2014 kl.19:57

Elsker bloggen din !

Har dere noen Norske leder(e) med ?

Må man være veldig flink i engelsk for og reise?

Skriv en ny kommentar

hits