New York City

Etter frokost startet den fantastiske dagen i byen som aldri sover, med tur til Empire State building. Vi brukte ikke så alt for lang tid her, mest sansynlig fordi det var andre ting som stod i tankene våre. Vi fikk knipset noen bilder før vi var nede igjen og klare for shopping!Thomas, Rakeel, Anna, Nora og Julia

Jeg, Julia, Anna og Nora tok metroen til Chinatown hvor vi gikk videre til Little Italy. Vi gikk litt rundt, spiste sushi og fikk en kjapp massage!


"Hva er det ned her?" 
"Aner ikke.. Vi sjekker da!"
Så ble det fot og rygg massage på alle. 


Hovedgaten i Little Italy

Vi tok metro videre til 9/11 memorial og World Trade Center, hvor tvillingtårnene hadde stått.Veldig fint minnemerke.

Etter å ha sett det som var å se dro vi til Times Square. Det gikk ikke helt som planlagt, og vi klarte å sløse over en time takket være amatøren på metrokart(Rakel) og en haug med stengte ruter. Ett øyeblikk havnet vi i Brooklyn også, hvor vi hadde fått pen beskjed om å ikke dra fordi det var "for langt unna om det skjer noe". Vi klarte til slutt å komme oss til møtepungtet i Times Square med god hjelp! Her shoppet vi bare før vi tok taxi lenger uptownt til nikestore, apple store osv. for å shoppe ennda mer. Metroen var det bare å glemme vertfall.


 Når vi kom tilbake spiste jeg og jentene på en italiensk resturant rett ved hostellet. Alt i alt en fantastisk dag, dette også. 

Ingen kommentarer

Skriv en ny kommentar

hits