Snipp, snapp, snute - så var eventyret ute

Nå er jeg hjemme, og turen er historie. Det ha vært en fantastisk reise med herlige mennesker. Jeg har fått opplevd ekstremt mye, sett en ny side av verden, lert en hel masse, blitt kjent med nye mennesker og ikke minst fått meg venner for livet. Om du vurderer å reise til USA som jeg gjorde har jeg en ting å si: DRA. Jeg kan anbefale turen på det sterkeste, og ville tatt den om igen hvis jeg hadde fått sjansen. Jeg storkoste meg hver eneste dag, og er veldig fornøyd med at jeg dro.
Ellers kommer jeg til å svare på spørsmål som har kommet, så legg igjen en komentar om det er noe du lurer på, enten det er om språkreisen eller til meg personlig. Om dere vil er det bare å sende spørsmål på mail til rakel.kristoffersen@gmail.com også.
Jeg vil også si at mange av bildene jeg har brukt ikke er mine, og er fra anndre jeg reiste med. De fleste bildene som ikke er mine er @naonto @annajonassen @ @hhenna @charlottaseila @ojalajonna @simenjs og @aatosk sine!

2 kommentarer

Beate Martinsen

07.01.2015 kl.21:09

Heisann! Jeg ser på bloggen din her at du har reist i New York. Kunne du tenke deg å dele dine New York-anbefalinger med VisitNewYork.no gjennom et lite intervju? Send meg en mail! Med hilsen Beate.

HEHE

23.01.2015 kl.13:45

Var det en bra tur? Anbefaler du den til andre? Lærte du mye om USA?

Skriv en ny kommentar

hits